Edellisessä postauksessa oli sukat missä käytin Novitan vaahtokarkkilankaa. Siitä tuli yksi uusi suosikkini, joten käytin sitä myös näihin seuraaviinkin sukkiin. Harmi vaan, että enää siinä kerässä ei ole paljon jäljellä. Ostin silloin vain yhden kerän, mutta olisi pitänyt älytä ostaa enemmän. En tiedä saako sitä enää mistään. Vielä ei ole ainakaan tullut vastaan. Jos sattuu jostain löytymään niin ostan kyllä useamman kerän.

Pitkän ajan jälkeen teki mieli tehdä ihan vaan tavalliset sukat, kun viimeaikoina on tullut tehtyä kaikkea muuta. Välillä näitä on kiva kutoa, mutta kyllähän tähän aika äkkiä kyllästyy. Yhdet sukat tulee nopeasti, mutta sen jälkeen on kyllä muutettava mallia. Näissä on tuo varsi tehty 2oikein, 1 nurin. Siitä tulee jotenkin kivempi kun perus joustinneuleesta. Tosin hieman leveämpi. Silmukoita 15/puikko ja puikot 3,00mm.

DSC_3672.jpg

Vaikka aina sataakin ja sää on jo melko syksyinen, niin sain muutaman kesäisenkin kuvan räpsästyä. Näiden kuvien jälkeen lähdinkin juoksujalkaa sisälle, kun alkoi satamaan aivan kaatamalla! 

DSC_3681.jpg

Raidat on tehty Novitan kirkkaan valkoisesta ja Novitan vaahtokarkki raita langasta. Yksi värillinen raita on 3 kerrosta ja valkoiset raidat ovat 2 riviä paksuja. Kooltaan näistä tuli aika reilut, kun kudoin vaan enkä tajunnut kaventaa :) Toivottavasti jollain on jalka kokoa 40, niin saapi tästä sitten sukat.

DSC_3676.jpg

Seuraava sukka on juuri lähdössä puikoille ja saattaapi siitäkin tulla aika vaalea sävyinen. Mustaa lankaakin olisi laatikossa, mutta ehkä vielä siirrän sen aloitusta, koska sitä on niin vaikea laskea. Sen vuoksi ne on ehkä jäänytkin kutomatta. Syksyn mittaan niitä tulee kyllä kudottua enemmän, koska sopivat hyvin miesten sukkiin. Ei näy lika ihan niin helposti :) Nyt kuitenkin pitäisi seuraavaksi puikkojen tilalle kaivaa yleiskoneet ja alkaa leipomaan voileipäkakkua huomisiin juhliin.