Nyt onkin kulunut aikaa edellisestä postauksesta aika reilusti. Viime viikko vietettiin Oulussa talvilomalla. Oli niin kiireinen viikko, että neulonta ei kamalasti kyllä edistynyt mihinkään suuntaan! Kettukarkkisukat ja kahdet Batman sukat ovat nyt sitten saatu omiin uusiin koteihinsa. Jokainen sukkien saaja on kyllä kovasti pitänyt sukistaan. Se on tärkeintä ja sen takia uutta motivaatioo saa aina lisää, kun voi ilahduttaa noinkin pienellä asialla muita.

Pitkään olen tehnyt aikuisten pitkävartisia sukkia, joten vaihtelua piti nyt välillä saada. Siispä automatka kuluikin vauvansukkien kanssa. Lankakorissa ei kuitenkaan ollut kun yksi kerä Nalle-lankaa, joten sen takia olikin tehtävä tästä violetista. Näitä on niin mukava kutoa, kun tulevat niin nopeasti. 

IMG_5073.jpg

Serkun tyttö on nyt kaksi kuukautta vanha, joten saatan viedä nämä sinne heille pikku tyttösen jalkoja lämmittämään. Omasta kokemuksesta olen oppinut sen, että vauvoille teen vain junasukkia. Meidän neidillä ainakaan ei pysyneet muut sukat jalassa ollenkaan. Tämä malli on kyllä loistava. Itse sain tämän mallin anopilta.

IMG_5074.jpg

Tässäpä vielä kuva molemmista sukista. Näissä on käytetty siis Nalle-lankaa ja puikot olivat 2,50mm. Silmukoita taisi olla 10/puikko.

Tänään tajusin myös, että meidän tyttösellä ei ole sopivia sukkia. "Suutarin lapsilla ei ole kenkiä"- sanonta pitää siis paikkaansa! =) Seuraavaksi on varmaan kudottava sukat myös ihan omaan perheeseen, jotta voi nuo hieman pienemmät laittaa jo jemmaan ja saa typykkä sopivat sukat.