Lupasin jo itselleni, että valepalmikon tekeminen saa hetkeksi nyt jäädä. Tosin uutta sukkaa aloittaessani huomasin jälleen kutovani tuota samaa tuttua mallia. No, ehkä se menee resoriksi tähän sukkaan ja muuten pitikin keksiä jotain muutakin tähän työhön. Hetken tuumailun jälkeen ja lankoja penkoessa syntyi ajatus kerrosrivinoususta. Olen aikaisemmin käyttänyt kerrosrivinousua osassa sukkaa, mutta koko vartta en ole aiemmin siitä tehnyt. Mutta ihan kivat syntyi!

20160126_125506.jpg

Tuota oranssia lankaa olen säilönyt jo jokusen kuukauden tuolla laatikossa, mutten ole keksinyt mihin sitä käyttäisin. Olen muutaman kerran yrittänyt sitä eri lankoihin yhdistää mutta ei ole kuitenkaan silmää miellyttänyt. Tähän sitä sai onneksi upotettua hyvin. Valkoisessa langassa on se hyvä puoli, että siihen kaveriksi sopii oikeastaan mikä vaan. Malli on todella helppo ja yksinkertainen, mutta silti omastamielestäni todella nätti. Tätä voisi käyttää miesten sukkaankin. Tätä kutoessa ei tarvitse keskittyä sen kummemmin ohjeeseen, vaan voi vaan kutoa. 

20160126_125515.jpg

Toisaalta perus resori ei ehkä olisi ollut kovin nätti tässä, joten ihan hyvä, että tuli tehtyä tuo valepalmikko. Näille(kään) sukille ei ole vielä mitään uutta osoitetta, vaan päätyvät laatikkoon odottamaan ottajaansa. Kohta täytyy kerätä osa sukista pakettiin ja laittaa vaikka lahjoituksena johonkin. Alkaa olemaan sen verran noita valmiita sukkia tuolla odottamassa, ettei kyllä oikeastaan tarvitsisi varmaan ennen kesää kutoa yksiäkään :) On tämä neuloosi vaan sen verran koukuttavaa puuhaa, ettei telkkaria enää oikein osaa katsoa ilman sukan kutomista. Ja ehkäpä joku aina sen verran sukkia tarvitsee, että voi hyvällä omallatunnolla kutoa lisää.