Näistä Batman sukista tuli kyllä meillä ihan hitti :D Ei siis ole päiväuniaikaan meillä tekemisen puutetta ollut. Paljon on uusiakin ideoitakin, mutta ei ole vielä toteutukseen asti päässyt, kun ensin olen tehnyt alta pois näitä tilattuja sukkia. Kohta ollaan jo voiton puolella, joten sitten pääsee kokeilemaan jotain ihan uuttakin. Ikinä ennen en varmasti ole näin paljon mustasta langasta neulounut. 

Nämä sukat valmistui serkun pojalle, joka ihastui Batman sukkiin. Tottakai pikkumiehelle piti omatkin tehdä!

IMG_4858.jpg

Näitä ei ole vielä höyrytetty, joten on vähän suttuisen näköiset. Mutta toivottavasti poika tykkää!

IMG_4857.jpg

Nyt on vielä yhdet Batmanit tulossa ja ne olisi tarkoitus saada maanantaina postiin, toivottavasti ehdin. Muutama muukin sukulainen haluaisi nämä Batmanit, joten luultavasti näitä tulee tehtyä vielä lisää. Onneksi niille ei ole mitään aikataulua. Jotenkin sitä kyllästyy jos tekee samaa mallia useat perätysten. Tosin ei tarvitse kun tehdä yhdet erilaiset väliin, niin on taas motivaatiota palata edellisiinkin. Toimii varmasti myös tässäkin tapauksessa.

Tekisi myös mieli tehdä pitkät piirakkasukat. Niitä en ole hetkeen tehnyt ja se olisi taas jotain ihan muuta. Niille ei ole kyllä vielä ottajaa, mutta voin ne sitten jemmata tuonne kappiin muiden sekaan, niin eiköhän nekin sitten aikanaan kodin saa. Tällä hetkellä valmiita töitä ei olekkaan montaa odottamassa ottajaansa. Kahdet perus villasukat ja yhdet lapaset. Aika hyvin ovat siis kelvanneet! Onneksi on ottajia, muuten meillä olisi kaapit täynnä käyttämättömiä villasukkia. Itse olen niin uskollinen mummon tekemille sukille, että en raaski vaihtaa uusiin. Pohjasta on mummo jo parsinutkin muutaman reijän, joten tunnearvoa alkaa olemaan jo rutkasti!

Ja kiitos kaikille blogini lukijoille kommenteista ja vierailuista. Sillon kun aloitin en olisi ikinä uskonut, että näin moni eksyy blogiani lukemaan! Se kyllä kannustaa jatkamaan =)