Nyt olen paljon tehnyt kirjoneulesukkia, ne jotenkin tempaavat mukaansa ja aina tulee uusia ideoita. Jotenkin kuitenkin alkoi jo hieman tökkimään ja siksipä pukoille hyppäsikin ihan perus villasukat seuraavaksi. Tavallisista villasukista tulee kyllä myös mukavan näköisiä kun lisää hieman raitaa. 

IMG_9003.jpg

Näitä kyllä kutookin paljon nopeammin kun kirjoneulesukkia. Seuraavaksi näitä kyllä tulee lisääkin. Siinä samalla voikin sitten taas miettiä jotain uusia kuvioita seuraaviin sukkiin. 

Nämä ovat tehty Novitan 7-Veljes langalla ja ovat koko 40-41. Näissä on 14 silmukkaa / puikko ja puikot sitä peruskokoa 3,00mm. 

IMG_9004.jpg

Näille sukille on jo kotikin. Nämä lähtevät pakettiin, mutta mukaan täytyy kutoa vielä muitakin sukkia. Ne taidan tehdä tällä samalla mallilla, koska näitä oli todella mukava kutoa pitkästä aikaa. Toivottavasti seuraavia on yhtä mukava tehdä. 

Vielä uupuu joulupukin kontistakin sukkia, mutta kun ei ole nyt ollut mitään ideaa millaista sukkaa kelekin pakettiin laittaisi! Pitäisi varmaan alkaa pikkuhiljaa miettimään, kohta nimittäin loppuu aika kesken. Hetki kuitenkin vielä miettimiselle aikaa ja sillävälin lisää näitä raitasukkia!