Vihdoinkin on taas pystynyt kutomaan! Tai oikeastaan ei kyllä kovin hyvin, mutta hiljaa hyvä tulee vai miten se meni. Koskaan aikaisemmin ei ole yksivärisissä villasukissa kestänyt näin kauaa! :) Muutama kerros ja sen jälkeen on pidettävä tauko kun käsi puutuu. Voi kun saisi sen nyt kuntoon, olisi niin paljon kaikkia ideoita ja kieltämättä nuo joululahjatkin painavat jo päälle. Piirakka sukat ajattelin tehdä, koska ne on niin super helppo. Ja kun yksiväriset piti olla.

20161012_101740.jpg

Nämä ovat tehty 3,5mm puikoilla ja lankana Novitan 7-Veljes. Näissä oli enemmän silmukoita kun aiemmissa. Olisikohan ollut peräti 60 yhteensä, eli 15/puikko. Nyt en ihan varma kyllä ole. Kooltaan nämä on noin 39.

20161012_101752.jpg

Oli kyllä melkoinen onnistumisen tunne kun sai vihdoin ja viimein molemmat sukat valmiiksi! Välillä kutomisen jälkeen piti pitää jääpussia kyynertaipeessa, että helpottaisi. Itse kutomisen aikana ei kamalan kovia kipuja tullut, mutta seuraava yö oli kyllä aika kammottava. Aina kun piti tauon niin jomotus alkoin välittömästi. Saa nähdä auttaisiko taas ensi viikolla hieronta hieman. Olisi kyllä syytä auttaa, koska jouluun on noin 2kk ja lahjat on vielä kutomatta. Kiire tulee väkisinkin. 

20161012_101845.jpg

Yleensä en koskaan kuvaa sukkia jalassa, koska kaikki sukkien saajat eivät välttämättä siitä kovin tykkää jos sukat on ensin käynyt jonkun muun jalassa. Nämä kuitenkin uskalsin kuvata omassa jalassa, koska ovat menossa serkulleni. Hän nyt ei loukkaannu vaikka sukat on jo kertaalleen jalassa käynyt kuvauksen aikana. Sellaiset tekojalat olisi kyllä äärettömän kätevät. Sitten ei tarvitsisi miettiä onko sopiva ja voiko koittaa. Ehkä täytyykin alkaa sellaista etsimään seuraavaksi.