Tänään oli niin jumalattoman paljon pakkasta, että meidän ulkoilut jäi kyllä väliin. Siispä oli hyvää aikaa linnoittautua sohvannurkkaan ja ottaa kutimet käteen. Puikoilla oli tulossa ihan perus villasukkaa ja tänään niistä tuli valmiitkin. Aikaisemmin täällä blogissa kirjoitin niistä lahjoitukseen menevistä villasukista ja nämä sukat lähtevät myös pakettiin. Toivottavasti nämä lämmittävät jonkun jalkoja ja mieltä. On hienoa jos näin (itselle) pienellä asialla voi auttaa joitakin ihmisiä.

Vaikka mitään ideaa ei sukkia aloittaessa ollut mallista tai väreistä, niin ihan mukavat niistä tuli. Ajatuksena oli vaan saada edes osa langanjämistä käytettyä näihin. 

muokattu.jpg

Ja kuten huomaa sininen lanka ei aivan riittänyt, joten toisen sukan kärki on tummempi, Lanka on kyllä tismalleen samaa Novitan 7-Veljestä, mutta eri erästä. Ero on kyllä melkoinen noiden erien välillä näköjään! Toivottavasti se ei haittaa sukkien saajaa. Mietin kyllä jo, että jos antaisinkin nämä isälle saapassukiksi. Saappaissa ei tuo väriero niin kamalasti haittaa. Eikä kyllä isin käytössä varmaan muutenkaan :) 

muokattu%202.jpg

Näitä perus sukkia varmaan tulee nyt neulottua jatkossa enemmän, mutta varmasti siinä sivussa myös jotain kirjoneulettakin. Ideoita on ainakin paljon, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi aloittaa. Itsellänikään ei ole varsinaista suunnitelmaa vielä seuraavasta sukkaparista, mutta eiköhän se selvene tässä pikku hiljaa. Ja ilmeisesti pakkasetkin jatkuvat niin kovina, ettei ulos tarvitse ainakaan tänään enää yrittää, joten on aikaakin kutoa tässä kaiken muun toiminnan ohella.