Viimeaikoina on enemmän tullut tehtyä ihan perusmallin sukkia. Välillä on kuitenkin mukava tehdä jotain kirjoneuletta ja siksipä nämä sukat tuli tehtyä tähän väliin. Sukissa resori on valepalmikkoa ja varren yläpuoli on kerrosrivinousua. Tuo kerrosrivinousu on kyllä mukava kutoa ja se on nätti oikeastaan missä vaan sukassa. Sopii myös erittäin hyvin miestensukkiin. Tarkoitus olisi joskus tulevaisuudessa tehdä mistensukat tuolla malllla, mutta vielä toistaiseksi se on jäänyt.

20160109_131558.jpg

Omasta mielestä näistä tuli kyllä todella kivat! Saa nähdä jäisikö nämä ihan peräti itselle vai annanko jollekin tutulle. Vielä toistaiseksi nämä siis menee kaappiin odottamaan muiden sukkien sekaan :) On sitten heti antaa valmiit sukat jos joku soittaa ja valittelee varpaiden paleltumista :)

20160109_131604.jpg

Harmaa näyttää tuossa kuvassa paljon tummemmalta mitä oikeasti on. Kuva jotenkin aina vääristää värejä. Nämä on tehty myös Novitan 7-Veljestä langalla ja puikot oli 3.00mm. Varressa on 16 silmukkaa/puikko ja resoreissa 15 silmukkaa/puikko. 

Lankakorista löytyi paljon jämälankoja mitkä pitäisikin seuraavaksi tuhota johonkin sukkiin. Tai niistä taitaa tulla kyllä useammatkin sukat. Taidan ainakin tehdä isille yhdet saapassukat. Niihin saa upotettua kyllä paljon jämälankoja, kun tulee isot sukat. Saattaa myös olla, että isi saa useammatkin sukat, koska jämäkeriä oli kyllä melkoinen kasa tuolla lojumassa. Saa nähdä mitä niistä lopulta syntyy.