Nyt on melko monessa blogissa näkynyt ihania Anelmia uudesta Novitan sukkalehdestä. Ajattelin itsekin testata mallia ja ohjetta lukiessa tiesin heti kenelle anelmat teen. Tosin ihminen kelle sukat ajattelin ei välttämättä noin koristelluista sukista välitä, joten ajattelin hieman ohjetta muuttaa. En sitten tiedä onko nämä vain kirjoneulesukat, kun ei ihan täysin anelmien mallia kyllä täytä. 

Varsi sukassa on tehty ohjeen mukaan, mutta muuten sukka on oma malli. Mallina anelmat on kyllä todella kauniit ja näitä muunneltuja versioita teen kyllä vielä lisää. Jos oikein nopea olisin saattaisi niistä eksyä pukin konttiinkin joku pari. Itsellekin tälläiset olisi kiva tehdä, mutta josko nyt keskittyisi näihin lahjoihin ensin.

20151212_115317.jpg

Näitä ei ole vielä prässätty, joten siksi hieman epätasaisuutta näkyy. Nämä on tehty 3.00mm puikoilla ja lankana on Novitan 7-veljestä. Seuraaviin tämmöisiin voisi upottaa hieman enemmän värejä. Saa nähdä mitä lankoja löytyy kun koria penkoo. Lopputulos on kyllä itsellekin vielä ihan kysymysmerkki.

20151212_115325.jpg

Mielestäni tämä malli näyttää paljon vaikeammalle mitä oikeasti oli. Itsellä oli aluksi hieman epäilyksiä, että mahtaako minulta taipua tämmöiset, mutta ihan tyytyväinen olen lopputulokseen.