Pikkuveljeni on jo useampaan kertaan toivonut kynsikkäitä. Koskaan en ole moisia kokeillut tehdä, joten aloitus ei edes kamalasti houkuttanut. Mummoni on tehnyt koko suvun miehille ennen aina kynsikkäät, joten paras opettaja tähän oli ehdottomasti mummo. Marraskuun lopussa veljelläni oli syntymäpäivät, joten siihen ne piti saada valmiiksi. Muutama puhelu mummolle ja hyvät vinkin kehiin. Enää ei ollut mitään syytä olla aloittamatta... 

Suunnitelmissa oli tehdä yksiväriset ja kuviot silmukoita jäljentäen. No, ihan kiva idea, mutta sitäkään en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Haukkasinkohan pikkuisen liian ison palan? Päätin kuitenkin pysyä suunnitelmassa, koska joskus on ihan hyvä vähän haastaa itseä. Ei muuta kuin lanka puikoille ja menoksi.

20151203_205204.jpg

Ensin tein oikean kynsikkään ja sormista nyt tuli hieman erikokoiset, mutta olin sen verran innoissani valmiista kappaleesta, että toisenkin uskalsin aloittaa. 

Näissä aiheena oli siis Super Mario, koska veljeni on kova fani ja tykkää kyseisistä peleistä paljon. Valitsin kuitenkin mahdollisimman helpot kuviot, että hermot kestäisivät tämän projektin loppuun asti. Siispä päädyin sieneen ja tähteen. Maksimissaan kolmea eri väriä, joten ei mennyt ihan överiksi. 

20151203_205212.jpg

Vasemman käden kuviosta tuli paljon siistimpi, kuin oikeasta. Oikean käden sieneen meni kyllä aikaa opettelussa ja jälki on myös sen näköistä. Tästä tähdestä tuli paljon siistimpi. Myös vasemmasta kynsikkäästä tuli mielestäni siistimpi. 

20151203_205231.jpg

Tässä vielä kuva molemmista valmiista kynsikkäistä. Veli tykkäsi kyllä todella paljon näistä ja itsekin olen kyllä ihan tyytyväinen. Onnistui todellakin yli odotusten :) Jatkossa teen kyllä vielä muutamat kynsikkäät, koska on kyllä todella nopeat kutoa. 

Silmukoiden jäljentäminen oli myös kiva opetella, mutta se tuntuu kyllä hieman huijaamiselta. Kirjoneule on enemmän minun mieleen kuin tämä, mutta tämmöisissä toimii kyllä. Sukkiin en ehkä laittaisi. Nähtäväksi jää tuleeko kyseistä tapaa enää käytettyä, vai oliko tämä ensimmäinen ja samalla viimeinen tekaisu. 

Nyt vielä joululahjojen kimppuun, koska ne on aika pahasti vielä kesken! Toki onhan tässä vielä monta monta monta päivää aikaa =D