Tämmöiset langat tarttuivat matkaan kaupasta. Siinä vaiheessa ei ollut vielä aavistustakaan mitä niistä syntyisi, mutta kun kotiin pääsin ja googlesta hieman hain inspiraatiota, niin aika äkkiä oli jo langat puikolla ja sukka tulossa. Jotain kirjoneuletta halusin tehdä, mutta kuitenkin sellaista kuviota mikä olisi helppo ja nopea tehdä. Oma lumihiutalekuvio syntyi paperille yhdistelemällä useampaa ohjetta googlesta.

IMG_8294.jpg

Lankana siis Novitan 7-Veljestä ja väreinä tumman harmaa, valkoinen ja vaalean harmaa. Puikot 3,00mm ja näissä sukissa on 16 silmukkaa/puikko.

IMG_8287.jpg

Tässäpä sitten nämä valmiit sukat. Itse tykkään näistä kovasti. Toki muutoksia seuraavaan varmasti tulee. Lumihiutaleiden välissä olevat kuviot jätän kyllä seuraavista pois, koska ei ne oikein asetu nätisti tuohon. Muuten kyllä nämä ovat erittäin mieluisat! Ensin haaveilin näistä itselleni sukkia, mutta jälleen ottajia kyllä ilmaantui jo ennen kun sukat oli edes valmiit :)

IMG_8290.jpg

Näitä teen kyllä jatkossakin, mutta ehkä noita värejä täytyy vielä miettiä. Näissä sukissa valkoisella on tehty vaan hiutalekuvio, mutta ehkä seuraavaan sukkaan laitan enemmän valkoista. Tämä on siitäkin hyvä kuvio, että voi tehdä kyllä ihan millä värillä vaan! Seuraavaksi kuitenkin puikoille jotain ihan muuta ja näitä sitten varmaan lisää myöhemmin syksyllä.