Täytyy kyllä sanoa, että kirjoneuleet vei nyt menneessään! Googlettelin muutaman illan ja kaikkia ihania malleja löytyi. Kyllä oli niin hienoja luomuksia. Väkisin tuli mieleen, että hitto kuinka taitavia ihmisiä sitä onkaan! Omat kädentaidot ei kyllä riitä läheskään yhtä korkealle. Mutta meille alottelijoille löytyi kyllä myös kaikkea kivaa neulottavaa ja suunnitelmia tulikin tehtyä niin paljon, että lankaostoksille sitä joutuu lähtemään!

Nyt vuorossa oli kettukarkki sukat. Ohje on Novitan sivuilta, mutta muokkasin sitä hieman omaan sukkaani sopivaksi. Nämä sukat matkaavat pikkuveljeni tyttöystävälle, joka on pidemmän aikaa jo tällaisia toivonut.

IMG_4809.jpg

Tämmöiset niistä tuli. Ihan tyytyväinen olen kyllä näihinkin. Elämäni toiset kirjoneule tekeleet. Ohje oli helppo ja nopesti kyllä tuli nämä valmiiksi. 

IMG_4808.jpg

Kovin läheltä näitä ei kannata tarkastella, mutta varmasti jalassa ajavat asiansa. Toivottavasti saajakin tykkää! Seuraavaksi puikoille meneekin yllärisukat pikkuveljelle, että saan ne samaan pakettiin näiden kanssa. Saavat sitten matkata paketissa Ouluun ja innolla jään odottamaan minkälaista palautetta sieltä tulee. Ihan jo jännittää :) 

Ehdottomasti suosittelen jokaista kokeilemaan kirjoneuletta. Itsellä alkoi jo tökkimään perussukkien tekeminen, joten uusi innostus kyllä syttyi näiden myötä. Muutamien kirjoneuleiden jälkeen varmasti maistuu myös perus yksiväristenkin sukkien kutominen paremmin!