Joulu on vietetty ja kaikki sukat tuli kudottua valmiiksi! Jokaisen paketitkin sain toimitettua perille ennen joulua, mikä oli kyllä ihme. Ajattelin ennen joulua, että kun saan sukat pakettiin, niin pistän puikot koriin muutamaksi viikoksi enkä kudo yhtään mitään. Noh, ei se nyt ihan niin sitten kuitenkaan onnistunut. Muutaman päivän onnistuin, mutta sitten kuitenkin yhtenä iltana tylsyys voitti ja puikot oli kaivettava esille. Mitään suunniteltua tekelettä ei kuitenkaan ollut, joten hetki meni miettiessä, että mitä seuraavaksi. Villasukkia ei ainakaan kiinnostanut alkaa kutomaan ja ajattelin tehdä vaihteeksi jotain itselleni, niimpä sitten päädyin lapasiin. 

Itseltä löytyi sopivasti korista vielä Novitan Hile lankaa. Ja joku juttu siinä on, että aina on pakko tehdä itselle valkoiset lapaset. Mistähän lie sekin johtuu? 

IMG_4304.jpg

Kuvasta ei kauheen hyvin kyllä hileet erotu =D Hyvät kuitenkin tuli. Nämä on nro 5:n puikoilla kudottu, joten nämä tuli valmiiksi kyllä tosi nopeasti. Nyt onkin ehkä sitten alettava keksimään uusia kudonta juttuja. 

IMG_4303.jpg

Nämä lapaset eivät kyllä muutaman puistoreissun jälkeen ehkä näytä ihan näin valkoisille, mutta sitten onkin hyvä syy taas kutoa uudet. Seuraava projekti onkin sitten luultavasti säärystimet itselle. Säärystimiä en olekkaan kutonut vuosikausiin. Ensin on tosin löydettävä joku kiva malli. Ja lankaa.