Jouluaatosta on jo melkein toivuttu ja nyt onkin aika jälleen päivitellä kuulumisia myös blogiin. Sukkia tuli kudottua paljon lahjaksi joten niitä ei täällä voinut julkaista. Tästä syystä täällä on ollt hieman hiljaisempaa. Tosin unohdin ottaa suurimmasta osasta kuvia, joten ne eivät nyt päätyneet tänne ollenkaan...

Jo viikko sitten meille muutti uusi perheenjäsen kotiimme. Tämä nelijalkainen on nimeltään Nöpö, tai "Öpö" niiin kuin kaksivuotias tyttäremme häntä nimittää. Nöpö on erittäin seurallinen tapaus eikä säiky vähästä. Luonteeltaan aivan mahtava! Kiltti, seurallinen, mutta kuitenkin leikkisä. 

20151226_001815.jpg

Kovin hyvää kuvaa Nöpöstä ei tähän postaukseen saanut, kun kaveri ei millään malttanut pysyä aloillaan. Nöpö on reilun vuoden vanha maatiaiskissa, joka sai meiltä uuden kodin. Entisessä kodissa oli isäntäväelle puhjennut allergiaa, joten pelastimme Nöpön piikiltä. Tämä tyttönen on noin puolitoista vuotias joten toivottavasti meillä on pitkä tulevaisuus edessä. 

20151226_001806.jpg

Ennen joulua jäi yksi pävä aikaa kutoa jotain ihan muuta, kun lahjat olivat jo paketissa. Tai ei todellakaan vielä paketissa, mutta vamiina odottamassa paketointia. Yöllä ne jopa päätyivät pakettiin ja pukki sai jakaa paketoituja sukkia. 

Näitä sukkia ei varsinaisesti ole tehty kenellekkään, mutta kun ne valmistuivat tein toiset samalla mallilla. Toki eri värillä vaan. Aloin miettimään kutoessani, että miksi ihmeessä teen sukkia jos en edes tiedä mihin kaikki entiset laittaisin? Samalla sain idean, että kudon tässä nyt vielä muutamat ja lahoitan sitten useamman parin jollekin niitä tarvitsevalle perheelle. Vähävaraisia perheitä kun on Suomessa useita. 

20151226_001752.jpg

Nämäkin sukat lähtevät lahjoituksena johonkin perheeseen. Vielä pitäisi vain löytää perhe joka olisi villasukkia vailla. Nyt kun on suunnitelma mihin sukkia tehdä, niitä varmasti myös lähiaikoina valmistuu. Todella tylsäähän niitä on useita pareja jemmata kappiin odottamaan ottajaansa. Nyt voin sitten valmiit sukat lahjoittaa pois ja tehdä tilaa kaapeissa vaikka uusille lankakerille ;)

Vielä oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2016 kaikille blogiani lukeville! Toivottavasti tästä seuraavasta suunnitelmasta saatte lukea täältä vain hyviä uutisia :)