Näidenkin sukkien väriksi tuli harmaa, vaaleana sekä tummana. Aluksi tuo kuvion tekeminen ei yhtään tuntunut mielekkäälle, mutta mitä enemmän sitä neuloin, niin sitä paremmalle se alkoi näyttää sekä tuntua. Lopputuloskin kyllä miellyttää omaa silmääni. Tosin nämä sukat ei jää itselle, mutta eiköhän joku nämä kelpuuta. Näistä väreistä saa kyllä kauniita sukkia, oli kuvio mikä vaan.

IMG_8468.jpg

Näissä(kin) sukissa on käytetty lankana Novitan 7-veljestä sekä puikot oli 3.0mm. Silmukoita varressa on 16 silmukkaa/puikko. 

Seuraavaksi täytyy kyllä kaivaa laatikoista jotain hieman värikkäämpää lankaa puikolle. Nyt ei vaan ole vielä yhtään ideaa, että mitä sukkaa alkaa tekemään ja kenelle. Tänään täytyy alkaa suunnittelemaan. Keskeneräisiä projekteja on kyllä odottamassa, joten jos aloittaisi tekemään ne loppuun. Kesällä ei ollut kamalasti innostusta kutoa yhtään mitään, mutta nyt olisi koko ajan oltava puikot kädessä. Nyt tosin ei ole ketään kelle kutoakaan, mutta kyllähän ne tuolla kaapissa säilyy siihen asti, että tarvetta ilmaantuu =)

IMG_8470.jpg

Hieman harmittaa, kun aloitin kuvion heti joustinneuleen jälkeen. Olisi siihen väliin pitänyt kutoa yksi tumma kerros, joten kuvio olisi erottunut paremmin heti alusta. Tosin kotjataan virhe seuraavissa sukissa, jos tätä mallia vielä joskus puikoille luon. 

Nyt sitten uusien projektien pariin. Tai ehkä olisi aloitettava noista keskeneräisistä. Saa nähdä mitä seuraavaksi syntyy. Itsellenikin se tulee olemaan kyllä melkoinen ylläri, koska tällä hetkellä siitä ei ole mitään mielikuvaa.