Blogini on viimeaikoina ollut kovin hiljainen, sillä oikea käteni meni niin jumiin ettei sillä voi kutoa. En olisi ilman tätä taukoa edes tajunnut miten suuri osa se minun elämääni on, vieroitusoireita on todellakin! Muutaman kerran olen ihan vähän testannut joko käteni olisi kunnossa, mutta ei vielä. Toissapäivänä hierojani murjoi sitä oikein kunnolla, joten jospa siitä olisi apua ja pääsisi pian kutomaan. Joululahjatkin on vielä tekemättä! :)

Ja ei pelkästään se kutominenkaan, vaan nyt huomaa kuinka tärkeä myös tästä blogista on itselleni tullut. Pakko jotakin päästä tännekin päivittämään, joten ajattelin teille lukijoille (joita oikeasti on kertynyt jo melkoisesti!) kertoa myös hieman toisesta harrastuksestani. Se on Oriflame ja ihonhoito sekä kosmetiikka :) Pitkän harkinnan jälkeen päätin tehdä tästä postauksen, vaikkei tämä kutomiseen niinkään liity, mutta on kuitenkin osa minun arkea.

20160923_155901.jpg

Viimeisimmässä tilauksessani tilasin näytteinä The One ja Giordani Gold - meikkivoiteita. Tuota Giordania jo testasin ja oli kyllä erittäin hyvä! Levittyi tasaisesti eikä jättänyt ihoa sellaiseksi tahmaiseksi. Kesti hyvin koko päivän. Tykkäsin erittäin paljon. Mietin vakavasti tilaavani sitä ihan jokapäiväiseen käyttöön. Ennen sitä kuitenkin testaan vielä tuon Onenkin. Tuo Giordani Gold - meikkivoide vaan yllätti niin positiivisesti, että luultavasti päädyn kyllä siihen! Tilasin myös päivävoide sekä yövoide testejä, mutta niitä en ole vielä kokeillut.

20160929_145303.jpg

Tilasin myös tuoksunäytteitä miehille ja naisille. Pikkuveljeni siitä jo tosin miestentuoksut nappasi itselleen. Hän ihastui tuohon Glacier - tuoksuun ja aikoikin sen nyt ensi jaksossa tilata, kun näytti siinä olevan tarjouksessa. Onneksi se jakso alkaa jo huomenna, sillä en jaksa enää vastata niihin viesteihin missä veli kyselee koska jakso alkaa ja millon voi tilata :)

Itse olen totaalinen tuoksufriikki ja olenkin siitä onnellisessa asemassa, että äitini tuoksuherkkyys ei ole minulle periytynyt. Tuoksuja itsellä on kyllä todella monia, mutta näistä tuo Love Potion oli erittäin mieleinen ja eikös kaappiin nyt aina yksi lisää mahdu...

20160929_145334.jpg

Uusia esitteitä on kyllä aina kiva lukea ja selata mitä seuraavaksi on tarjouksessa! Mieheni ei kovin paljon tätä hommaa arvosta, mutta silti aina jotain itselleenkin löytää. Mielestäni tuotteet kuitenkin ovat hinta- ja laatu-suhteeltaan hyviä. Miehille on myös paljon erilaisia tuotteita, jos niihin vaan vähän viitsisi tutustua....

Kuten jo aiemmin kerroin, en ole ehkä ihan perinteinen myyjä. Teen tätä lähinnä harrastuksena. Jos meillä käy vieraita niin en tuputa heille ensimmäisenä esitteitä käteen. Jokainen heistä kuitenkin tietää, että olen mukana Oriflame toiminnassa, joten ottavat itse yhteyttä mikäli haluavat jotain. 

Itse meikkaan lähes päivittäin ja pidän ihostani huolta joka päivä. Oriflamen kautta olen päässyt testaamaan paljon eri tuotteita ja löytänyt sieltä ne itselleni oikeat. Sen vuoksi aika paljon tilaan noita näytteitä, jotta minulla on sitten asiakkaalle omakohtaisesti tietoa tuotteista. Pidän sitä kyllä erittäin tärkeänä, että myyjä tietää mitä myy.

20160929_145438.jpg

Tämä tuotekassi tilauksineen on menossa asiakkaalleni. Toivottavasti hänkin on (jälleen) tyytyväinen tilauksiinsa.

Kiitos kaikille teille blogini lukijoille! Näiden kahden vuoden aikana teistä on tullut osa blogiani. Olen erittäin kiitollinen kaikista lukijoista ja sen vuoksi tämä on näin kauan kestänytkin. Minulle tärkeää on päivittää tätä ja toivonkin, että jokaiselle teille lukijalleni täältä löytyy jotakin. Kiitos kaikille!

Tämä aihe todellakin sivusi kutomisesta paljon, mutta toivottavasti toimi jonkinlaisena piristyksenä täällä seassa. Ehkäpä tämän blogini myötä minusta aukeaa jotain uutta teille sinne ruudun toisellekin puolelle. Mukavaa päivää kaikille. Nyt toivon, että käteni tulee nopeasti kuntoon niin pääsen jälleen lankojen ja puikkojen kimppuun :)