Vaihteeksi ajattelin taasen tehdä ihan perusmallilla sukat, koska ei ollut oikein muutakaan ideaa. Lankakorista löysin kerän vihreää lankaa, joka on siellä jo useamman tovin pyörinyt mutten ole sille käyttöä löytänyt. Siispä ajattelin käyttää sen kerän näihin sukkiin. Yksivärisissä sukissa on se hyvä puoli, että tulee äärimmäisen vähän päättelyä, mikä ei todellakaan kuulu minun suosikki puuhiin. Tosin ei varmaan päättely kuulu kenenkään neulojan suosikkeihin. 

20160209_131256.jpg

Nämä sukat menevät mieheni veljenpojalle lämmittävään nuoren jalkapalloilijan jalkoja. Kooltaan nämä ovat noin 42-42. Toivottavasti ovat mieleiset ja sukat pääsevät käyttöön. Kaapissa onkin jo laatikollinen uusia sukkia, joita en ole kenellekkään vielä antanut. Pitäisköhän alkaa miettimään, että neuloisi uusia sukkia vasta kun vanhat ovat lähtenyt maailmalle? Tosin ei varmaan osaisi olla edes viikkoa kutomatta. Tai päiväkin saattaisi tuntua jo oudolta :)

20160209_131301.jpg

Viimeaikoina olen selannut todella paljon erilaisia lankakauppoja netistä. Ajatuksena olisi vaihtaa Novitan 7-Veljestä lanka johonkin, joka kestäisi hieman paremmin. Itselleni tein syksyllä sukat joissa on nyt jo reikä ja kuluneet pohjasta. Toki olen pitänyt sukkia lähes päivittäin, mutta silti mielestäni langan olisi kestettävä kulutusta hieman paremmin. Vielä en kuitenkaan ole mitään tilannut, mutta suunnitelmissa olisi pikapuoliin kokeilla uutta lankaa. Toistaiseksi vielä kudon kuitenkin tuolla 7-Veljes langalla kun sitä on niin älyttömän monta kerää tuolla hamstrattuna. Jospa loppuviikosta löytäisin jonkun uuden langan mitä tilata ja voisi kokeilla kestääkö yhtään paremmin.