Jalkapallo aiheisia sukkia on kauan meidän perheessä toivottu, mutta toteutus on vielä hieman ontunut. Nyt sain viimein kaikki muut valmiiksi, joten pystyin keskittymään näihin. Yleensä teen kaksi identtistä sukkaa, mutta näihin tein toiseen seuran kirjaimet ja toiseen pelinumeron. Idea oli aluksi ihan hyvä, mutta enemmän olisi omaa silmää miellyttänyt, että olisi tehnyt numeron ja kirjaimet molempiin sukkiin. Noh, saaja onneksi tykkäsi näistä näinkin. Seuraavat jos teen, niin sitten täytyy vähän muuttaa tapaa. 

IMG_5272.jpg

Numeron tein tarkoituksella paksummaksi, mutta ei sekään oikein omaan silmään ollut hyvä. Mutta tällaiset niistä siis tuli. Terän olin suunnitellut kokonaan punaiseksi, mutta koska en löytänyt kaappien kätköistä toista punaista kerää, niin oli laitettava valkoista mukaan. Olisi ehkä tullut paremman näköinen pelkällä punaisella. 

IMG_5273.jpg

Lankana näissä on Novitan 7-veljestä ja puikot olivat 3.00mm. Resorit on joustinneuletta ja muuten sukka sileää neuletta. Silmukoita oli 16/puikko. Numeroa meinasin ensin tehdä vaan jäljittelemällä silmukat päälle valkoisella, mutta tein kuitenkin kirjoneuleena. 

IMG_5274.jpg

Pääasia, että saaja oli tyytyväinen ja näille sukille on varmasti käyttöä. Pelimatkoilla ei varpaat palele :) Saa nähdä tuleeko toivomuksia tehdä näitä useammatkin parit. Meillä koko perhe käyttää villasukkia kesät talvet, joten useammat sukat tulee vuodessa tehtyä. Saattaa olla, että herra ei suostu enää perussukkia pitämään :)

Monenlaisia sukkamalleja olen nyt katsellut, mutta seuraava työ on vieläkin hieman arvoitus. Saa nähdä mitä sitä alkaa tekemään. Jotenkin tuo neulonta on nyt hieman tökkinyt, mutta jos nyt muutaman viikon antaisi puikkojen olla laatikossa, niin liekkö tuo motivaatio sitten taas vähän nousisi. Onkohan syynä tämä kevät ja aurinko? Luultavasti!