Neulonta on taas kyllä vienyt ihan mennessään. Uudet inspiraatiot kyllä aina piristävät ja huomaa koko ajan oppivansa jotain uutta. Kirjoneule sukkia jälleen tulossa. Nämä sukat lähtevät pikkuveljelleni. Saa nähdä mitä tykkää. Näitä sukkia ei ole tilattu erikseen, vaan ihan ylläri on matkaan lähdössä. Näihinkin googlettelin mallia monta kertaa, mutta en sitten kuitenkaan löytänyt mieleistä. Tämä kuvio on itse muokattu useasta eri mallista. 

IMG_4726.jpg

Tässä ensimmäinen sukka tuloillaan. Itsellä ainakin ensimmäisen sukan kutominen kestää kauemmin kuin toisen. Ehkä toisen kohdalla on jo sitten kuvio paremmin muistissa :) Näissä sukissa on siis kaksi logoa, toisella puolella samanlainen, näin on helpompi kuljettaa lankoja mukana. 

IMG_4810.jpg

Lankana näissä on Novitan 7 Veljestä ja puikkoina 3.00mm. Novitalla on poistunut keltainen 7 Veljes kokonaan ja nyt tietenkään sitä ei mistään löydy. Onneksi anopilla oli muutama kerä jotka sain. Täytyy alkaa metsästää vastaavaa lankaa jostain niin voi tehdä lisää näitä sukkia. 

IMG_4813.jpg

Tässä vielä kuva molemmista valmiista sukista. Ihan tyytyväinen olen kyllä lopputulokseen, vaikka toki aina parantamisen varaa on! Nyt seuraavaksi pitäisi tehdä pikku eskarilaiselle tämmöiset samanlaiset. Onneksi ne on sitten vähän pienemmät, tulee paljon nopeammin kun nuo ukkojen sukat! =) Suunnitteilla on myös omalle miehelle jalkapalloaiheiset sukat. Saa nähdä mitä niihin keksin ja millainen lopputulos sitten on. Suunnittelin niitä jo, mutta ei vielä ainakaan tullut mitään toteuttamisen arvoista ideaa.