Pieni neitokainen kävi meillä vierailulla jälleen ja sen innoittamana syntyikin vielä yhdet junasukat. Edellisetkin on vielä käyttämättä kuulema, mutta en voinut olla neulomattakaan. Nämä kun syntyvät hetkessä, kun ei tuo kaksi kuukautta vanhan tyttösen jalka niin kovin iso vielä ole =)

IMG_4988.jpg

Nämä on neulottu Novitan Nalle Taika-langasta. Ennen en ole kyseisestä langasta neulonut mitään, mutta jatkossa varmasti ostan vielä lisää. Oli mukavaa neulottavaa ja värit oli helppo saada sopimaan yhteen molempiin sukkiin. Vielä tuota lankaa jäikin, joten varmasti vauvasukkia tulee tehtyä lähiaikoina. Harmi vaan kun ei ole tutuille tulossa jälkikasvua, mutta laitetaan vaikka sitten kaappiin odottamaan seuraavaa tulijaa.

IMG_4989.jpg

Jalkapalloaiheisista sukista on ollutkin jo puhetta ja mietinnässä on ollut jo todella pitkään. Seuraavaksi aletaan toteuttaa yhtä suunnitelmissa ollutta työtä. Silmukat siis puikoille ja neulomaan. Niissä saattaa kyllä hetki vierähtää. Jännityksellä itsekin odotan, että mitä mahtaa syntyä :)