Isi kävi kylässä viikonloppuna ja vei mukanaan kassillisen villasukkia. Nyt ei enää miestensukkia juuri olekaan jemmassa. Toiveena oli vielä yhdet pitkävartiset saapassukat. Niihin voi onneksi käyttää kaikki vajaat kerät, koska ei ole kovin paljon väliä miltä näyttävät. Kuulema työsaappaissa ei ole värillä väliä. Ne siis täytyykin ottaa seuraavaksi työnalle.

Nyt kuitenkin valmistuivat miesten vähän paremman näköiset sukat. Edellisistä kerrosrivinousu-sukista on kulunut jo tovi. Malli oli siis helppo päättää ja yksi täysi kerä viidakko lankaa oli vielä kaapissa, joten väritkin oli helppo valita. 

20160601_125134.jpg

Näillä voi nyt täydentää hieman sukkavarastoja, kun isi ehti tyhjentää laatikon melkein kaikista isoista sukista. Tämä malli on kyllä ihan mielettömän helppo tehdä, mutta silti näyttää todella kauniilta sukissa. Voisi sanoa, että itselle tästä on tullut ihan suosikki malli. Itse taisin napata ohjeen Anelmaisten ohjeesta, joka oli Novitan sukkalehdessä. 

20160601_125149.jpg

Tästä kuvasta tuli hieman heilahtanut, kun kissa yritti väkisin tunkea itsensä kuvaan :) Lankana näissä on Novitan 7-veljes valkoinen ja viidakko. Puikot olivat se perus 3.00mm. Varsi olisi ehkä saanut olla hieman pidempi, mutta seuraaviin sitten.

Nyt on hetkeksi laitettava puikot syrjään, koska lauantaina on serkkuni ylioppilasjuhlat joihin täytyy leipoa kakut. Saattaa olla, että päivittelen kakuista kuvia tännekin, jos  kestää kuvata :) Mukava pitkästäaikaa päästä juhlimaan, mutta erityisen kiva leipoakin! Saa nähdä mitä sitä saa aikaiseksi.