Nyt on niin monta sukkaa aloitettuna, että ei enää itsekkään tiedä mitä jatkaa ja missä välissä kaikki tekee. Tällähetkellä on tekeillä kirjoneulesukkia ja sitten jotain ihan uuttakin. Saa nähdä millaisella aikataululla ne kaikki valmistuu. Tekisi mieli kutoa kaikkia, mutta se ei oikein onnistu.Yleensä olenkin tehnyt yhden aina loppuun ja sitten aloittanut vasta uuden, mutta nyt jossain mielenhäiriössä sain aloitettua useamman työn. 

Jotain valmistakin olen kuitenkin aikaan saanut. Nämä on ihan perus nilkkasukat. Näiden sukkien tuleva omistaja ei yhtään siedä pitkävartisia sukkia, joten siksi tämmöinen lyhyt malli. Oli kyllä aika outo kutoa, kun yleensä teen pidempivartisia sukkia. Mukavaa vaihtelua toki! Ja valmista tulikin paljon nopeammalla tahdilla.

IMG_8376.jpg

Toiveissa oli myös yksiväriset, joten mitään kuvioita näissä ei ole. Väri on kuitenkin vähän räikeämpi, että jotain eloa näihin saatiin. 

IMG_8378.jpg

Välillä todella mukavaa kutoa tällaista lyhyttä sukkaa. Näitä olen muutenkin tehnyt ihan liian vähän, joten ehkäpä tällaisiakin alkaa tulemaan enemmän. Saa nähdä. Yhtään työtä en kyllä aloita ennen kun saan kudottua nuo keskeneräiset pois. Jatkossa taidan myös pitäytyä yhdesä työssä kerrallaan! 

Tosiaan tällä hetkellä on myös jotain aivan uutta tekeillä, joten ehkäpä löytyvät lähiaikoina myös täältä blogin puolelta! Nyt vaan odottamaan mitä saan aikaan :)