Vuorossa oli kirjoneuletta, mutta ei mitään varsinaista ideaa. Itse tykkään paljon Anlemiasten mallista varressa, mutta kukat ja muut härpäkkeet ei ole koskaan ollut omaan mieleeni. Teinkin siis kirjoneulesukat vähän Anelmaisten ohjeen mukaan. Tsoin kun sukka oli valmis niin hoksasin ettei se kyllä ole lähelläkään Anelmaista :) Tämä sukka valmistui siis ilman varsinaista ohjetta ja seuraava kuvio on päätetty vasta neuloessa. Ihan kivat tuli silti!

20160910_103437.jpg'

Kuva hämää kyllä aika paljon, koska näyttää aivan harmaa-valkoiselle. Kuitenkin lankana on ollut Novitan 7-veljestä beige ja Novitan 7-Veljestä kirkkaan valkoinen. Luonnonvalossa kyllä todella kivat värit yhdessä! Taisi olla ensimmäinen kerta, kun tätä yhdistelmää kokeilin. Aion kuitenkin jatkossa tehdä samalla värityksellä lisää. 

Puikot olivat näissä 3,5mm ja kuviossa 16 silmukkaa puikolla. Resori on valepalmikkoa ja siinä on 15s/puikko. Alku varressa on kerrosrivinousua ja tuohon twisti kuvioon on kavennettu 15s/puikko. Nilkan resori on perus joustinneuletta (2o, 2n) ja silmukoita 14/puikko.

20160910_103455.jpg

Aiemmin olen miettinyt Novitan lankojen laatua, mutta näissä väreissä ei olllut kyllä valittamista. Ehkä hieman hapsuuntui jo kutoessa, mutta siltikin hinta/laatu-suhde on ihan ok. Saa nähdä miten sitten kestävät kulutuksessa, mutta ei näitä ole kyllä kenellekkään varsinaisesti kudottu, vaan päätyvät vielä kaapiin odottamaan ottajaansa :)

Nyt onkin hyvä tähän lauantaiaamuun ottaa hetkeksi kutimet esiin, sillä ulkona tulee kaatamalla vettä. Sen jälkeen on kaivettava jostain hieman leivontaintoa, sillä meillä on tänään ruoaksi tilattu itsetehtyä pizzaa sekä unelmatorttua.