Viidakko lankaa tuli alennuksesta hamstrattua sen verran, että jälleen yksi niistä keristä oli työnalla. Yhdistin tähän kyllä myös pelkkää valkoista. Mitään erikoista mallia näissä ei myöskään ollut, vaan ihan perussukat. Tavallisella mallillakin tehdyt sukat voi kyllä olla hyvännäköiset, kun lanka on hieman erikoista. 

20160222_143002.jpg

Tätä väriä en ostanut kun yhden kerän, mutta täytyy varmasti hakea lisää. Itse tykkään tästä kyllä todella paljon. Väri hieman hämää kuvassa, mutta valkoinen lanka ei ollut ihan kirkasta valkoista vaan luonnonvalkoista.

Kooltaan nämä on noin 39. Puikot olivat 3,00mm ja silmukoita oli muistaakseni 14/puikko. Resori on perus joustinneuletta (2o2n) ja varsi muuten sileää neuletta. Nilkan resori on myös joustinneuletta (2o2n).

Nämä sukat taidan antaa tyttäreni kummitädille, sillä värit olisivat juuri hänelle sopivat. Saa nähdä nappaanko sukat tuliaisiksi hänelle mukaan, kun parin viikon päästä lähdetään pohjoiseen lomailemaan. Voi että, miten voikin jo odottaa matkaa. Loma tulee kyllä ehdottomasti tälle perheelle tarpeeseen! Ja onneksi lomallakin voi kutoa, vaikka ei ehkä ihan niin paljon kutomiselle aikaa olekkaan.

20160222_143020.jpg

Joskus voisi kokeilla tätä lankaa myös kerrosrivinousuun. Saattaisi toimia siinä mallissa oikein hyvin. Täytyykin laittaa harkintaan. Nyt on niin monet isotöiset villasukat työnalla, että täytyy selvitä niistä ensin. Omia malleja on tullut piirreltyä jo paperille ja seuraavaksi ne täytyisi saada villasukiksi asti. Melkein kaikki tilatut villasukat onkin sitten kirjoneuletta, mutta onneksi mukaan mahtuu myös yhdet ihan tavallisetkin sukat. Ne voikin tehdä siellä välissä, niin ei ala kirjoneule liikaa puuduttamaan :)

Nyt ei ainakaan tekeminen ihan heti lopu kesken, sen verran saa lähitulevaisuudessa pukkoja heiluttaa. Toivottavasti tulee nopeasti valmista, niin pääsen niitä tännekin päivittelemään. Saa nähdä minkälaisella aikataululla valmistuu. l