Hitaasti, mutta varmasti on kyllä pystynyt jatkamaan kutomista. On kyllä pienen ihmisen mieli hyvä! :) Vaihdoin puikot nyt kokonaan 3.5mm. En tiedä onko korvien välissä vai ihan oikeastikko on ollut apua, mutta vähemmän sattuu käteen niillä kutoessa. 

Nyt en vielä ole uskaltanut kirjoneuleesta edes haaveilla, mutta ihan tavallisia sukkia olen tehnyt. Junasukista inspiroituneena tein sitten aikuisten versiot. Pitkät varret tuli kyllä näihinkin. Jotenkin en osaa edes kovin lyhyitä varsia sukkiin tehdä, mutta johtuu varmaan siitä, että omat sukat on aina pitkävartiset.

20180323_171905.jpg

Tällaiset näistä sitten tuli! Tykkään kyllä itse muuten, mutta jotenkin omaan käteen tuntuu nuo varret aika lerpuilta, kun on isommilla puikoilla tehty. Käsialani on kyllä todella tiuka, että ehkä parempikin tehdä näillä isommilla.

20180323_171919.jpg

Kooltaan nämä sukat ovat 38-39. Varressa silmukoita 15/puikko. 

Nyt sitten vaan uusia suunnittelemaan, saa nähdä millaiset tulee. Kaikki vanhat langat on kuulema kudottava laatikoista ennen kun uusia pääsee ostamaan :) Täytyy laittaa vauhtia, koska just tänään katselin ihania kevään värisiä lankoja kaupassa!