Tuttavani pyysi mua tekemään kirjoneulesukat, joten olihan se tehtävä. Jotenkin oli todella mukava tehdä välillä kuviosukkiakin, kun edelliset sukat ovat olleet aikalailla vaan perusjuttuja. Tähän malliin saa helposti upotettua myös noita jämälankoja, joten senkin vuoksi näitä on mukava tehdä. Aikaa näiden tekemiseen menee kyllä paljon kauemmin kun normisukkiin.

Värit näihin valitsin sen mukaan, mitkä kävisi kevääseen. Kevään värit näistä olisi tullut vielä enemmän, jos harmaan olisi korvannut jollain muulla. Harmikseni vaan lankakorista ei löytynyt mitään muuta väriä yhtä isoa kerää, jotta se olisi riittänyt. Sen vuoksi piti käyttää tuota harmaata. 

20160302_144951.jpg

Näitä sukkia ei ole ennen kuvausta höyrytetty, joten vähän kurttuselta vaikuttaa. Tuo harmaa vaikuttaa kuvassa paljon tummemmalta mitä oikeasti on. Silmukoita alun valepalmikossa on 15/puiko ja kerrosrivinousun kohdalla 16s/puikko. Nilkan resori on tehty myös valepalmikolla, jossa 15s/puikko.

Itse tykkään tästä mallista paljon, toivottavasti sukat ovat hyvät myös saajan mielestä. Aina kun kutoo jollekin tuttavalle, niin sukkiin tulee jotenkin erilainen tunneside. Sukkia kutoessa ajattelee paljon juuri sitä henkilöä, jolle sukat ovat päätymässä. Se on jotenkin todella kummallista :)

20160302_144938.jpg

Kovasti on odottamassa projekteja näidenkin jälkeen, mutta vielä en tiedä mistä aloittaisin. Aika kiireelläkin pitäisi saada valmista aikaiseksi, mutta niistä tarkemmin lähempänä. Nyt äkkiä seuraavaa tekelettä puikoille, että saa toimitettua sukkia saajille oikeaan aikaan. Taidan ehkä joutua vielä kaivamaan viidakkolangat tuolta laatikosta ja käyttää sitäkin vielä eräisiin sukkiin....