Kun aloitin blogin kirjoittamisen en koskaan uskonut, että saisin tälle lukijoita. Nyt kuitenkin täällä on ollut lukijoita enemmän kun olen koskaan uskaltanut edes kuvitella. Se tuntuu todella hienolta! Kiitos kaikille lukijoille ja kiitos myös mukavista kommenteista mitä olette lähettäneet. Tästä blogista on tullut itsellekin todella tärkeä. Se on kyllä hassua! :) Toivottavasti lukijoita riittää jatkossakin. 

Nyt työnalla oli karhu sukat. Harvemmin teen villasukkia tilauksesta, mutta nyt ei ollut itsellä oikein mitään ideaa seuraavasta projektista, joten nämä tuli hyvään saumaan. Nämä menevät isänpäivälahjaksi ja toivottavasti ovat mieleiset!

IMG_8872.jpg

Viimeksi kun karhuja neuloin, niin jotenkin se kamalasti tökki, mutta nyt sujui kyllä ilman mutkia. Kertaakaan ei edes tarvinnut purkaa :) Ihan tyytyväinen olen myös lopputulokseenkin! Tässä alemmassa kuvassa vaan ei valot olleet oikein suotuisat. Keltainen ei todellisuudessa näytä noin tummalle. Ylemmässä kuvassa näkyy paremmin oikea väri. 

IMG_8876.jpg

Nyt viedäänkin viimeisiä keltaisesta langasta. Olen ollut uskollinen  7-veljeksestä neuloja ja käsittääkseni tätä keltaista ei enää mistään saa. Omat varastot alkaa olla lopuillaan, joten pitäisiköhän seuraavaksi alkaa etsimään jotain muuta lankaa? Toivottavasti tämä väri joskus vielä Novitan mallistoon tulisi takaisin. Sitten kyllä hamstraan varastot täyteen... Tai sitten täytyy vaan alkaa keksimään uusia malleja mitä neuloa. Ehkä se olisi ihan virkistävääkin välillä tehdä jotain ihan uutta. Ei pitäisi olla niin kaavoihin kangistunut!

Nämä ovat neulottu (tottakai) Novitan 7-veljes langasta ja puikot olivat myös perus 3.00mm. Melkein kaikkiin kirjoneulesukkiin olen laittanut 26 silmukkaa/puikko, niin myös näihin.