Ostin keväällä Novitan raitalankaa (taisi olla se vaahtokarkki nimeltään) jostain alennuskorista ja tuolla kaapissa se on odotellut inspiraatiota. Ajattelin kuitenkin testata sitä haitarisukkiin ja voi jee miten hyvä tuli!  :) Vähän harmittaa kun en aiemmin ole tajunnut siitä mitään tehdä, koska tykkään kyllä todella paljon tuosta värityksestä. Vielä enemmän harmittaa se, että ostin vaan yhden kerän. Saisikohan sitä vielä jostain hyvällä tuurilla...? Täytyy katsoa jos tulisi jossain vastaan, niin voisin ostaa vielä lisää.

Haitarisukat on kyllä todella helppo tehdä. Tulee kuin itsestään eikä tarvitse paljon miettiä, kun kutoo vaan. Jossain aikaisemmassa postauksessa on siihen ohjekin jonka linkitän tänne kun löydän sen tuolta arkistoista. 

DSC_3666.jpg

Tässäpä on kuva valmiista sukista. Tykkään kyllä todella paljon näistä. Aina ei omaa silmää miellytä valmiit sukat, vaikka onkin itse tehdyt. Nämä kuitenkin kuuluu siihen sarjaan, joita ei ehkä raaski edes antaa kenellekkään vaan jos ottaisikin ihan omaan käyttöön. Mutta raaskiiko niitä sitten kuitenkaan laittaa edes jalkaan.....

Nähin on käytetty Novitan 7-Veljes valkoista, pinkkiä ja raitaa. Silmukoita puikollaan 15kpl. Puikot oli sen perus 3,00mm. Omalla käsialalla ainakin naisten sukkiin tulee juuri passeli varsi tuolla määrällä. Tosin itse kudon aika tiukkaa.

Resorit on tehty 2o, 1n ja siinä raidoituksessa on tuo pinkki lanka, jota oli todella pieni kerä ja se riitti juuri näihin. 

DSC_3670.jpg

Jos kaapistasi löytyy tuota vaahtokarkki lankaa, niin voin ehdottomasti suositella tekemään niistä tällaiset. Nyt vaan täytyy päättää laittaako tuonne joululahjapinoon vai raaskisiko käyttää itse :) Toisaalta jos laittaisi joululahjoihin, niin tietäisin kyllä heti kenelle ne antaisin. Huh, onpas vaikeita päätöksiä. Toisaalta jos tekisi vielä yhdet samanlaiset, niin sitten ei tarvitsisi miettiä enää. Tähän väliin ehkä kuitenkin jotain muuta, koska ei kaksia samanlaisia sukkia voi perättäin tehdä. Jätetään harkintaan vielä.