Valepalmikko on kyllä vienyt totaalisesti mukanaan! Malli on todella mukava neuloa ja onnistuu ihan ilman ohjeiden tuijottelua. Nyt kuitenkaan ei lanka valinta osunut ihan nappiin. Varsi on tehty Novitan Polkka langalla ja kuvio kyllä hieman hukkuu, koska lanka oli kirjavaa. Tämän mallin tekemisessä täytyy kyllä pitää pieni tauko, ettei vaan kyllästy tekemään tätä. Yleensä kun jokin malli on oikein suosittu ja sitä kutoo monet sukat peräkkäin, niin sitten lopulta se alkaa tympiä niin paljon, ettei kyllä huvita tehdä enää yksiäkään sukkia sillä mallilla. Toivottavasti valepalmikkoon ei koskaan tule sellaista totaalista kyllästymistä!

20160119_151637.jpg

Terät ajattelin ensin tehdä valkoisesta, mutta hetken neulottuani huomasin, ettei se todellakaan ollut paras valinta. Langan täytyisi ehdottomasti olla violettia, mutta koska juuri sillä hetkellä ei löytynyt kyseistä lankaa, sukat jäivät kesken. Ajattelin aloittaa jotain muuta ja lankoja tonkiessa käteeni osuivat puolivalmiit Reaverset, jotka oli tehty violetista. Purin sitten nuo sukat ja tein siitä langasta terät näihin sukkiin. 

20160119_151649.jpg

Onneksi vaihdoin langan teriin, koska se valkoinen ei todellakaan olisi sopinut yhtä hyvin. En kyllä edes tiedä, miksi ensin tarjosin siihen sitä valkoista :)

Varsi ei kuvassa näytä kyllä yhtään hyvälle, mutta jalassa kun venyy niin kuvio tulee paremmin esille. Toivottavasti ainakin :) Näille sukille ei ole vielä ottajaa, mutta tuonnehan ne päätyvät jonon jatkoksi. 

Seuraavasta projektista ei olekkaan vielä tietoa, mutta miesten sukkia varmasti olisi tulossa lähiaikoina. Yleensä niistä tekee aina samanlaiset, joten nyt pitäisi varmaan keksiä niihin jokin uusi malli. Saa nähdä mitä syntyy, vai syntyykö mitään.