Jäin taas hieman koukkuun tuohon kirjoneuleeseen... Yhdet ei siis riittänyt, vaan nämä seuraavatkin ovat kirjoneuletta. Sopivaa mallia piti kyllä etsiä todella kauan. Jotenkin mikään ei tuntunut hyvältä ja näiden tekemisessä kaikkein eniten aikaa meni siihen kun selasi nettiä ja lehtiä. Lopulta kuitenkin uusimpien lehtien joukosta löytyi Novitan lehdestä sydänsukat (Sinikan?), joissa oli yksi nätti kuvio. Sitä sitten lähdin toteuttamaan näihin. Hieman kyllä sitäkin ohjetta muokkasin, sillä halusin pelkän sydämen, en mitään ylimääräisiä koukeroita. 

20160913_171831.jpg

Tällaiset niistä sitten tuli! Toki, heti silmään pistää tuo hiton kantapää.... Sitä neuloessa tuo valkoinen tuntui hyvältä idealta, mutta heti kun sukka oli valmis se näytti kamalalta. En kuitenkaan enää ruennut sitä purkamaan, kun en ollut varma riittääkö lanka. Nyt ne ovat sitten tämmöiset. Saa nähdä kelpaako kenellekkään, vai joudunko vielä purkamaan ja muuttamaan kantapään vaaleanpunaiseksi.

Lankana näissä on Novitan 7-Veljestä vaaleanpunainen ja puhdasvalkoinen. Resori on valepalmikkoa ja nilkassa resori joustinneuletta (2o, 2n). Puikot olivat 3,5mm. Silmukoita kuviossa on 16/puikko. 

20160913_171810.jpg

Kuvio oli kyllä helppo ja selkeä tehdä. Sopii varmasti vähemmän neuloneellekin. Näitä varmasti teen kyllä vielä ainakin toiset ja silloin kantapää ei ole eri värillä :) Joskus kun neuleessa joku alkaa ärsyttämään, niin siitä ei sitten kyllä pääse millään itse yli! Ehkä seuraavat sukat paremmalla onnella. Toisaalta, on ainakin pakko neuloa vielä lisää :)