Isäni toivoi uusia saapassukkia ja värillä ei ollut mitään merkitystä. Niinpä keräsin loputkin viidakkolangat kaapista ja ajattelin tuhlata ne näihin sukkiin. Sen verran sekasotkuisilta näyttivät etten voinut kutoa vaan pelkästä viidakosta, terä on tehty perus harmaalla. Nämä ei kyllä ole lähelläkään omaan tyyliin sopivat. Silmiä särkee jo kun katselee näitä. Siksi en näitä katselekkaan vaan pistän vaan äkkiä pakettiin :) Mutta kuten isi sanoi, ehkä sillä ei ole mitään väliä millaiset sukat siellä saappaissa on. Tai ainakaan miehille ei värityksellä ehkä ole niin suurta merkitystä, kuin ehkä itselle saattaisi olla.

20160616_141907.jpg

Tällaiset niistä sitten tuli! :) On ne kyllä todella rumat! Mutta luulen, että isille kelpaavat ja se tykkää niistä varmasti. Hänelle tärkein kun on se, että ovat lämpöiset. Saa nähdä mitä se niistä tuumaa. 

20160616_141915.jpg

Seuraavaksi puikoille kyllä jotain hieman siistimpää. Vielä en tosin tiedä mitä se olisi, sillä tällä hetkellä ei ole mitään inspiraatiota. Täytyy toipua näistä sukista hieman ensin ja sitten alkaa suunnittelemaan uusia. En edes tiedä olisiko ne miesten vai naisten sukat. Vai ehkä lasten? No, täytyy penkoa lankoja ja miettiä mitä niistä saisi aikaan!