Nämä sukat ovat ensimmäiset tekemäni haitarisukat. Tykkään kyllä mallista kovasti ja jatkossakin näitä varmasti teen! Näistä ensimmäisistä tulikin vähän tällaiset kokeilu versiot, joten omaan jalkaan ne eivät kyllä sovi. Varresta tuli todella kapea joten jatkossa täytyy hieman silmukka määrää muuttaa. 

IMG_6419.jpg

Näille sukille on kuitenkin jo ottaja ja hän ihastui kyllä kovasti. Itsellenikin ehdottomasti tällaiset teen, kunhan saan nuo edelliset keskeneräiset valmiiksi. Jotenkin on vieläkin kutominen takkuillut, kun suurin osa ajasta menee ulkohommissa. Saa nähdä saako kesänaikana mitään aikaiseksi. Ideoita on valtavasti, mutta toteutus kyllä ontuu pahemman kerran tällä hetkellä!

IMG_6418.jpg

Näihin haitarisukkiin löytyy paljon ohjeita googlea selaamalla, omaa ohjetta kasasin useammasta eri ohjeesta, mutta ei se vielä kyllä ole ihan täydellinen. Varren silmukkamäärää on ehdottomasti vielä lisättävä, että mahtuvat edes jalkaan. Postaan tänne kyllä sitten ohjetta, kunhan saan siitä sellaisen mitä voi käyttää.

Seuraavaksi suunnitteilla olisi piirakkasukat. Saa nähdä missä aikataulussa valmistuvat, mutta tavoite olisi kyllä saada kudottua ne tädin jalkoihin hyvinkin pian.