Serkkuni kaipaili uusia villasukkia ja pitihän sellaiset sitten tehdä. Toiveena oli, että väreinä olisi harmaa, musta tai valkoinen.  Lisäksi ehdoton toive oli, ettei nilkkaan tehdä resoria. Yleensä kaikkiin sukkiin teen resorin nilkkaan, mutta näistä se piti kuitenkin jättää pois. Oli kyllä hieman outo kutoakin, tuntui että jotain jäi puuttumaan välistä :)

Sopivasti lankakorista löytyi vajaat kerät valkoista sekä mustaa jotka ajattelin tuhota näihin sukkiin ja koska kelpasivat myös saajalle, niin sukat vaan puikoille ja kutomaan. 

20160524_144647.jpg

Nämäkin sukat on tehty Novitan 7-veljes langasta ja puikot olivat 3,00mm. Silmukoita puikollaan varressa oli 14. Valkoinen oli luonnonvalkoista ja se jäi hieman harmittamaan, koska kirkas valkoinen olisi ollut kyllä paremman näköinen. Ainakin omaan silmään. 

20160524_144701.jpg

Kyllä näistä nyt semmoset tuli, että voi antaa eteenpäin. Toivottavasti on mieleiset ja lämmittävät tyttösen jalkoja. Toivottavasti lämmittävät jalkoja myös ensi syksynä kun ylioppilaskirjoitukset lähenevät.

Seuraavaksi puikoille hyppääkin sitten miesten sukat, mutta malli on vielä totaalisen hukassa. Aina ei kyllä jaksaisi tehdä pelkkiä perussukkiakaan :) Kovalla vimmalla on kuitenkin nyt kudottava lankoja pois kaapista, jotta voi sitten ostaa lisää syksyksi uusia ihania värejä. Vielä on aikamoinen urakka edessä, että saa nuo edelliset lankavarastot tyhjenemään. On ainakin kesäksi tekemistä!