Serkku oli jälleen vailla villasukkia, joten olihan ne tehtävä :) Mallia ei tarvinnut kauaa miettiä, vaan heti tiesin, että haitarisukat tulisi. Vaaleanpunaista ja valkoista lankaa oli jo varastossa, joten niistä ne sukat sitten syntyivät. Tämä malli on mukava neuloa, mutta ei ole kovinkaan joustava. Tässä sukassa on 60 silmukkaa (16,14,16,14).

IMG_8174.jpg

Näitä ei ole vielä höyrytetty ja muutenkin kuvassa näyttävät vähän kummallisille :) Toinen sukka näyttää isommalle, vaikka ne kyllä on samankokoiset. Pieni asettelu moka sattunut. Tämä on hyvin yksinkertainen malli, mutta silti omastamielestäni hyvinkin näyttävä. 

IMG_8175.jpg

Näitä sukkia tulee kyllä varmasti neulottua vielä monet, mutta nyt pitäisi alkaa kehittelemään vaihteeksi jotain kirjoneulesukkia. Tosin vielä on kuviot ihan hukassa. Saattaa olla, että seuraavat kirjoneulesukat tulevatkin ihan itselle! Aina joku on ehtinyt viemään välistä, kun on itselle neulonut, joten oma sukkavarasto ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä. Valkoisia sukkia on nyt tehty niin paljon, että seuraava väri on kyllä jokin ihan muu :)