Viime yönä ei taas yhtään nukuttanut, niin sain sitten ne toisetkin piirakkasukat valmiiksi. Nämä onnistui paremmin ja lähtevät joulupukin matkaan. Näissä sukissa oli myös pidemmät varret kuin aikasemmissa. Kooltaan nämä on noin 39. Näistä piirakkasukista jäi jotenkin tosi hyvä fiilis, joten taidan tehdä ehkä vielä kolmannetkin!

IMG_4062.jpg

Toivottavasti saaja tykkää näistä. Näissä on käytetty samaa ohjetta kuin edellisissäkin. Kooltaan tuli vaan isommat, koska käytin isompia puikkoja. Taisi olla 3,5mm

IMG_4065.jpg

Tässä kuva vielä sukasta jalassa.

Ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille blogini lukijoille! Itse juhlistin itsenäisyyspäivää äidin ruokapöydässä ja olikin oikein hyvää ruokaa! Papalle on myös viety kynttilä haudalle. Hänelle itsenäisyyspäivä oli aina erittäin tärkeä päivä, mutta varmasti kaikille muillekin sotaveteraaneille on! Nyt sitten kynttilät ikkunalla ja ihan tavallista illanviettoa perheen kera.

IMG_4060.jpg

Sinivalkoisia kynttilöitä en muistanut ostaa, joten meillä keittiön ikkunalla paloi pelkät valkoiset kynttilät. Ikkuna oli sen verran korkealla, että jouduin vielä dvd-kotelolla hieman nostamaan kynttilöitä. Ajaa kuitenkin asiansa ja näkyvät nyt uloskin. Se lienee kuitenkin pääasia. 

IMG_4061.jpg

Anoppi toi eilen meille itsenäisyyspäivä ruusutkin! Oikein nättejä ovat. Kukat kyllä piristävät aina saajaansa. Meillä onkin oikeastaan aina kukkia, tosin yleensä joudun ne ostamaan ihan itse =)