Viimeaikoina todella monessa paikassa on näkynyt villasukkiin neulottua valepalmikkoa. Pitkän harkinnan jälkeen minäkin sitten ajattelin koittaa kuinka se onnistuu. Täytyy kyllä todeta, että ihan älyttömän mukava malli kutoa! Ja kaunis. Tiedän jo heti muutaman tuttavan, joille näitä valepalmikko sukkia jatkossa teen. 

20151120_133722.jpg

Tällaiset niistä sitten tuli. Onneksi aloin näitä tekemään, koska näistä tuli kyllä todella nätit :) Ja tästä tuli ehdottomasti uusi suosikki mallini. Tämä kuvio kyllä varmasti sopisi myös miestenkin sukkiin.

20151120_133714.jpg

Nämä sukat on tehty Novitan 7-veljes langalla ja näissä on yhteensä 60 silmukkaa. Mallineule on viidellä jaollinen. Näille sukille on jo uusi osoite tiedossa. Lähtevät pukinkonttiin ja joulun jälkeen sitten selviää oliko mieleiset vai ei.

Seuraavaksi puikoilla lisää joululahjaksi meneviä sukkia. Tosin ei ole kyllä osasta mitään havaintoa millaiset sukat tekisi. Täytyy alkaa suunnittelemaan niitä vähän enemmän kun ihan perinteisiä sukkia. Jokaiselle lahjan saajalle täytyy tehdä juuri hänelle sopivat sukat. Ja kuten jo huomaa, olen taas hieman myöhässä asian kanssa. Niin kun jokaikinen vuosi!