Yhdet tilatut Batman sukat piti neuloa vielä ennen kuin pääsi aloittamaan uusia projekteja. Nämä sukat lähtevät nyt sitten postissa uudelle omistajalleen. Mukavaa, että pystyy ilahduttamaan muita omilla kädentaidoillaan. Muutama ilta näiden kanssa vierähti. Kirjoneulesukkia kutoessa ei ihan samalla tavalla pysty telkkaria katsomaan, kun normi sukkia tehdessä. Muutaman kerran piti näitä purkaa, mutta ihan tyytyväinen olen kyllä lopputulokseen!

Seuraavat sukat meneekin sitten omalle miehelle. Jalkapalloaiheiset niistä tulee, mutta tarkempaa suunnitelmaa ei vielä ole. Yhdet pitkävartiset sukat pitää vielä sitten tehdä tutulle. Niistä tulee kokonaan valkoiset. Mukava pitkästä aikaa neuloa valkoiset sukat, kun nyt on pääasiassa neulonut mustalla langalla. Vähän ehkä piristystä värinkin osalta. Mustat langat lähtee nyt lankakoppaan odottamaan seuraavaa inspiraatiota. 

IMG_4888.jpg

Tässä nämä viimeisimmät Batmanit. Nämä on tehty Novitan 7 Veljestä-langalla ja puikkoina oli 3.00mm. Silmukoita näissä on 16 puikollaan. Kooltaan nämä ovat n. 37.