Nämäkin villasukat löytyivät tuolta keskeneräisten sukkien joukosta. Näille ei aiemmin ole ollut ottajaa, joten siksi ne on jääneet lojumaan tuonne lankakoriin. Nyt kuitenkin näillekin sukille on uusi osoite. Ja taas yhdet valmiit sukat! Jee!! Nyt päätinkin, että uutta kudinta ei saa aloittaa, ennenkuin nuo vanhat on kudottu, niin että on kaksi valmista sukkaa!

IMG_3951.jpg

Nämä on ihan perussukat ja tehty Novitan 7 Veljestä-langalla ja puikot oli 3.00mm . 

Näitä samalla mallilla olevia sukkia on tulossa kokoajan lisää. Kunhan saan nuo keskeneräiset kudottua loppuun, niin sitten kyllä jatkan piirakkasukkien parissa. Ainakin yhdet on vielä tehtävä, ilman virheitä, niin ne saavat sitten päätyä pukinkontiin. Tosin kun kalenteria katsoo niin aika kiire saattaa jossain kohtaan (taas) tulla :)

Joten nyt onkin ehkä hyvä aika antaa tuolle konttausta opettelevalle tyttöselle ruokaa ja sitten laittaa ulos nukkumaan. Sen jälkeen saatankin istahtaa sohvalle heiluttelemaan puikkoja. Vaikka kyllä muutakin tekemistä olisi vaikka kuinka paljon, mutta ehkä pyhitän oman lauantaini kutomiselle ja tyttöselle. Kuulostaa omaan korvaan ainakin loisto suunnitelmalle!

Tässä vielä kuva sukasta!

IMG_3952.jpg