Serkkuni lapselle piti tehdä uudet villasukat, mutta ei oikein ollut sopivan värisiä lankoja (koskaan ei mukamas löydy sitä oikeaa vaikka korit on täynnä lankoja). Joulumessuilta viime vuonna olen ostanut muutaman kerän Regia lankaa, mutten ole koskaan sitä vielä mihinkään käyttänyt. Lanka on hieman ohkaisempaa kuin Nalle lanka, mutta ajaa asiansa pienissä sukissa. Lankana tämä oli kyllä todella mukavaa kutoa! Taidan kyllä ostaa myös sitä paksumpaa lankaa ja kokeilla korvata 7-Veljes sillä. Tätä lankaa jäi kyllä vielä 4 kerää, joten jos ne kutoisi kuitenkin ensin pois.

20160808_105314.jpg

Ainut ongelma tämän langan kanssa oli tuo violetti väri tuolla seassa. Serkkuni inhoaa violettia, joten sitä ei kyllä voinut laittaa sekaan. Onneksi tässä oli nuo värit niin isoilla väleillä, että yhteen sukkaan ei lopulta tullut kuin yksi ylimääräinen solmu. Jotain violetteja pilkkuja sukkiin tuli, mutta toivottavasti ne ei haittaa seassa. Muuten tuo pinkki oli kyllä todella kivan väristä. Täytyy ehkä omalle tyttöselle tehdä sukat tuosta ylijäämä langasta.

20160801_113847.jpg

Tällaiset niistä sitten syntyi. Aivan tasan ei tuo raidoitus mennyt, mutta toivotaan että neiti kaksi vuotias juoksee niin kovaa ettei kukaan huomaa. Ja kengistähän nuo ei sitten onneksi edes näy. 

Näissä sukissa on 12 silmukkaa/puikko ja ovat tehty 2,50mm puikoilla. Vähän nuo violetit pilkut ja raidat hyppää silmille tuolta. Hetken jo mietin että purkaisinko koko sukat ja tekisin uudet, mutten vielä ainakaan ole alkanut siihen hommaan. Hetken ne joutuu tuolla kaapissa odottelemaan, joten eihän sitä tiedä jos vaikka tulisikin vielä korjattua. Toisaalta nyt on niin monta ideaa sukkiin, että ehkä täytyy niitä alkaa kutomaan ensin. Kamalan vaikea on vain päättää missä järjestyksessä alkaisi niitä ideoita toteuttamaan. Sen verran tiukka olen itseäni kohtaan ollut, että uusia sukkia ei aloiteta ennen kuin edelliset ovat valmiit. Sen verran olen periaatteesta lipsunut, että päätellä ei välttämättä tarvitse. Tosin yleensä tulee kylllä pääteltyäkin edelliset ennen kuin uusia aloitan :)