Pïtkään on ollut työnalla itselle säärystimet. En vain ole saanut aikaiseksi edes aloittaa. Ennen joulua jo suunnittelin, mutta joululahjojen tekeminen meni etusijalle ja säärystimet jäi kokonaan unholaan. Nyt kuitenkaan ei ollut mitään akuuttia työnalla, joten päätin aloittaa itselle vihdoin jotain.

Säärystimet tulevat kyllä äärettömän nopeasti, ihan itsekin yllätyin. Kahtena iltana istuin ja neuloin ja tadaa valmista! 

20160104_155953.jpg

Tein nämä 3,5mm puikoilla ja lankana  Novitan 7- veljestä. Silmukoita näissä oli 14/puikko. Itse tykkään tuosta "makkara" varresta koska sen saa rypytettyä kivasti. Näihin ei ole otettu mistään mallia, vaan on tehty ihan omalla mallilla. 

20160104_155939.jpg

Nyt kävi myös niin, että uuden läppärin ansiosta nykyisin kuvien liittäminen tänne ei oikein onnistu :) Tuotakaan kuvaa en saanut käännettyä vaan aina se tuli tuohon ihan väärin. Jatkossa täytyy ehkä paneutua hieman tähän tekniikkaankin, ennen kun alkaa lisäilemään kuvia! Toivottavasti kuitenkin jotenkin erottuu miltä säärystimet yhdessä näyttää.