Tämä aamu on mennyt vieläkin fiilistellessä eilistä joulukonserttia. Aina oon tykännyt Anna Erikssonin tyylistä laulaa ja tavasta esiintyä, mutta ikinä en ole ollut vastaavassa konsertissa aiemmin. Siis se oli aivan täydellinen! Jokainen biisi sai kyllä silmät kostumaan sekä ihon kananlihalle. Oli ehdottomasti paras joulukonsertti missä olen ikinä ollut. Tunnelma oli ihan täydellinen. Kiitos myös miehen veljentytölle, joka lähti mun kanssa. Ei kyllä tainnut pettyä hänkään! Jos olisi mahdollisuus mennä uudestaan, niin todellakin menisin. Se vaan oli loistava!

Aikaisemmin olen neulonut kaappiin valkoiset haitarisukat. Niille ei ole vielä löytynyt ottajaa, mutta nyt on nämäkin sukat saaneet uuden kodin ja käyttäjän =) Miehen veljentytöllä sattuu olemaan juuri sopiva jalka näihin sukkiin ja toivoi valkoisia tai harmaita pitkävartisia sukkia. Pääsin siis aika helpolla, kun vaan kaivoin nämä valmiit sukat kaapista.

IMG_2858.jpg

Kuva ei ehkä ole ihan edukseen, mutta idea siitä tulee kuitenkin esille. Itse tykkään näistä haitarisukista ihan tosi paljon. Niiden neulonta ei vaan aina ole ihan sitä mukavinta puuhaa... 

Nyt työnalla on uudet pitkävartiset sukat. Sain ne sentään jo aloitettua, mutta saa nähdä kuinka kauan niiden valmistus tulee kestämään. Nyt ainakin tuntuu siltä, ettei ihan kohta ole valmistumassa. Nämä joulu humputukset menee nyt neulonnankin edelle. Ja vähän tuota neulontaa hidastaa tuo tyttönen joka on nyt keksinyt pistorasiat, sähköjohdot, hyllyt, kaapit ja kaikki muut paikat mihin sormet voi tunkea =)