Aikaisemmin tein lumihiutaleet harmaa-valkoisiin sukkiin. Näistä tulikin kova hitti ja niitä pitää tehdä lisää. Näihin sukkiin valitsin väreiksi valkoisen sekä violetin. Itse rakastuin näihin! Värit sopivat niin hyvin yhteen. Edellisestä muutin mallia kyllä hieman ja tein kuvion ylä- ja alapuolelle erilaiset raidat. Mutta ehdottomasti näistä tuli kauniimmat kuin edellisistä. 

IMG_8586.jpg

Kuvassa ei kyllä värit ihan yhtä hyvin näy, kun kamera vääristää. Näyttää enemmän siniselle omaan silmään. Luonnossa näyttävät kyllä paremmille. Näissäkin sukissa on käytetty lankana Novitan 7-veljestä. Puikot olivat perus 3.00mm ja silmukoita varressa 16/puikko.

IMG_8588.jpg

Näitä pitäisi tehdä vielä muutamat jossain välissä sukulaisille, mutta koska vaihtelu virkistää, niin täytyy keksiä nyt jotain muuta puikoille. Vielä ei vaan ole suunnitelmaa seuraavasta projektista. Kaikki keskeneräisetkin ovat jo valmistuneet, joten nyt voi aloittaa uudet sukat. Reaversejäkin pitäisi tehdä, mutta jospa tässä välissä tekisi jotain ihan muuta. Saa nähdä mitä keksii. Ehkä tässä vielä itsekin yllättyy :)