Äitini oli aloittanut sinisiä miesten sukkia ja antoi ne minulle, jotta kutoisin ne loppuun. Äiti ei ollut oikein laskenut rivien lukumääriä ja sivit olikin eri kokoisia. Toinen sukka oli jo kärkikavennuksia vaille valmis, mutta päätinkin purkaa äidin tekemän sukan ja päivittää sitä hieman tähän päivää. 

Harmittaa kyllä todella paljon kun en tajunnut ottaa siitä äidin tekemästä sukasta edes kuvaa. No, jokatapauksessa purin koko sukan ajattelin laittaa sekaan hieman valkoista, jotta saisin siitä hieman pirteämmän näköisen. 

20160202_194114.jpg

Tälläiset niistä sitten tuli! Äidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen, kun vein hänelle valmiit sukat :) Ensin kauhistuneena kyseli mitä hänen tekemälleen sukalleen tapahtui ja kun kerroin ilme hieman vielä entisestään venähti. Pääasia kuitenkin, että äiti tykkäsi lopputuloksesta ja ei kamalan suuria traumoja saanut.

Näistä tuli kooltaan noin 41 ja suuntaavat äitini ystvälle lämmittämään hänen jalkojansa. Langat olivat 7-veljestä, paitsi tuo yksi siniharmaa raidallinen lanka. siitä ei ole mitään tietoa mitä se on. En ole aiemmin sellaista edes nähnyt. 

20160202_194120.jpg

Jatkossa kudon van omia aloittamiani sukkia :) Pääasia kuitenkin, että näistä tuli valmiit. Nyt puikoille taas jotain ihan muuta, mutta mitä? Sitä en osaa saoa edes itse.