Yksi keskeneräinen sukka oli työnalla, joten ajattelin sen tehdä alta pois ennen lupaamiani piirakkasukkia =) Nämä sukat oli jotenkin tosi pitkäveteiset tehdä. Ehkä se johtui siitä, ettei näille ollut ketään nimettyä ottajaa, joten tuli (taas) tehtyä sukat kaappiin odottamaan ottajaansa. Onneksi näissä oli vain lyhyt varsi, koska muuten olisi saanut jäädä vieläkin toinen sukka tekemättä. Pitkiin aikoihin ei ole ollut sukankutominen näin tahmee, mutta VIHDOIN on kaksi sukkaa valmiina! HUOH!

IMG_3812.jpg

 

Näissä lankana on 7 veljestä (Novita) ja puikot nro 3. Varsi on kokonaan joustinneuletta (2o 2n), joka jatkuu myös jalkapöydön päällä. Jalkapohja on sileääneuletta. Nämä oli kooltaan noin 38.

IMG_3815.jpg

Kyllä ehkä nuo pitkävartisemmat sukat on pääasiassa paremmat kuin lyhytvartiset. Tosin nopeamminhan nämä neuloo. Jos ei satu käymään niin kuin minulle. Mutta nyt kun nämä on valmiit, niin seuraavaa paria odotellaan ehkä jokunen tovi. Inspiraatiota odotellessa siis!

IMG_3816.jpg

Jos kukaan sukulainen ei satu sukkia tarvitsemaan akuutisti, niin saattaa olla että otan nämä sukat itselle käyttöön. Saa nähdä kuinka käy, mutta nyt työnnän nämä toistaiseksi johonkin kaapin perukoille, sillä en halua hetkeen näitä sukkia kyllä nähdä =) 

Mutta nyt siis piirakkasukkien kimppuun. Saa nähdä mitä niistä tulee.