Nyt on vihdoin ne pitkävartiset sukat valmiit. Näistä tuli tämmöset hillityt väritykseltään, mutta omastamielestäni ainakin tosi kivat. Nämä saattaa lähteä joululahjaksi, kun ei näille muutakaan osotetta vielä ole tiedossa. Saa nyt nähdä. Viimeaikoina olenkin miettinyt, että onkohan villasukat/lapaset ollenkaan toivottu lahja? Itse kyllä tykkäisin, mutta kaikki ei välttämättä ollenkaan tykkää itsetehdyistä lahjoista. 

 

IMG_4044.jpg

Tällaiset niistä siis tuli! Nämä on tehty jälleen kerran 7Veljeksestä ja 3.00mm puikoilla. Näissä on 14 silmukkaa puikollaan. Ensin neulottu joustinneuletta (2o 2n) 14kerrosta. Sen jälkeen sileää neuletta harmaalla 10 krs. 2krs valkoisella ja 2krs harmaalla 11 kertaa. Ja sitten 10krs harmaalla. Nilkan kohdalle vielä resori (2o 2n) 12krs, jonka jälkeen kantapää.

 

IMG_4043.jpg

Taidan tehdä itselleni tällaiset samanlaiset, kunhan nuo työt tuosta vähän helpottaa. Monet sukat ovat tilauksessakin, mutta nyt ensisijaisesti on kyllä saatava nuo joululahjat valmiiksi, kun ei tässä kovinkaan montaa päivää enää aikaa ole! Ja tuo pikkuneiti sen verran vikkelään täällä jo menee, että neulomista tässä taloudessa harrastetaan ainoastaan sillon kun neiti nukkuu. Tarvitsisin vuorokauteen muutaman lisätunnin! Voisikohan joulupukki kenties taikoa vuorokauteeni vaikka 28 tuntia, sekin helpottaisi kummasti!

Nyt työnalle ne piirakkasukat mistä aikaisemmin jo mainitsinkin. Saa nähdä minkälaiset tulee. Niitä on kiva neuloa, kun jo etukäteen tietää kenelle ne on menossa!