Kaapin perukoilla on jo kauan lojunut muutama kerä Novitan Polkka lankaa. Tähän päivään mennessä en ole saanut niistä mitään aikaiseksi. Suurin syy siihen, ettei niiistä ole tullut neulottua on se kun en saa raitoja osumaan kohdilleen! Tytyy kyllä sanoa, että ihailen ihmisiä jotka pystyvät neulomaan kaksi erilaista sukkaa pareiksi. Itse en moiseen pysty, vaan molemmat sukat täytyy AINA olla samanlaiset. Näistäkään ei ihan identtisiä tullut, mutta tarpeeksi lähelle, ettei tarvinnut purkaa.

20151112_135406.jpg

Näiden sukkien oli tarkoitus päätyä joululahjaksi, mutta vielä en ole päättänyt laitanko näitä eteenpäin... Koska nuo raidat ei ihan kohdakkain sattunut. Vielä olisi tuota Polkkaa ainakin puolitoista kerää jäljellä ja olen päättänyt niistä lopuistakin jotain saada aikaiseksi. Saa nähdä onko jatkossa parempi menestys kyseisen langan suhteen!

20151112_135420.jpg

Hieman auttoi kun neuloin tuonne varteen myös pelkkää valkoista muutaman raidan. Itseasiassa se jopa sopi sinne hyvin ja miellyttää omaa silmää. Antaa myös vähän anteeksi noita violetteja raitoja :)

Nämä ovat kokoa 40 ja on neulottu 3.00mm puikoilla ja 14 silmukkaa/puikko. Malli on ihan omasta päästä. Pitkästäaikaa tein myös pidemmällä varrella ja niistä kyllä tykkään itse enemmän kuin lyhytvartisista sukista. Nyt sitten taas tuota Polkkaa puikoille ja saa nähdä mitä syntyy vai syntyykö yhtään mitään!